Αντιμετώπιση πόνου

  Η εταιρεία μας συνεργάζεται με αναισθησιολόγους και νοσηλευτές για την αντιμετώπιση του πόνου στο χώρο σας ώστε να μην ταλαιπωρείται ο ασθενής με περιττές μετακινήσεις.

   Καλέστε στα τηλέφωνα επικοινωνίας ώστε να ενημερωθείτε σχετικά με τις τις παροχές που προσφέρουμε.

Εκτίμηση περιστατικού

  Η αντιμετώπιση του πόνου ξεκινάει από τη σωστή εκτίμηση του περιστατικού από εξειδικευμένο αναισθησιολόγο.Στην επίσκεψη του θα εντοπίσει την αιτία του πόνου ώστε να μπορέσει να εφαρμόσει την κατάλληλη αγωγή.

  Η εκτίμηση του περιστατικού περιλαμβάνει την επιλογή των κατάλληλων υλικών για την ανακούφιση του ασθενούς από τον πόνο λόγω της νοσού αλλά και λόγω δευτερογενών παραγόντων (κακή στάση σώματος , απώλεια βάρους).

Χρήση αγωγής

 Η φαρέτρα του αναισθησιολόγου περιλαμβάνει τεχνικές αντιμετώπισης του πόνου για όλες τις κλίμακες του.Οι φαρμακευτική προσέγγιση του πόνου δεν είναι επεμβατική και γίνεται συνήθως με την συνεχή έγχυση κατάλληλου αναλγητικού για πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση.

  Τα υλικά της φαρμακευτικής προσέγγισης δικαιολογούνται μέσω της ασφάλισης του ασθενούς.

  Οι επεμβατικές μέθοδοι περιλαμβάνουν επέμβαση στα σπλαχνικά νεύρα ,εφαρμογή ραδιοσυχνότητας ,διέγερση του νωτιαίου μυελού , βελονισμός.

Ανακούφιση ασθενούς

Με την σωστή επιλογή φαρμακευτικής ή επεμβατικής αντιμετώπισης,ο ασθενής θα καταφέρει να ξεπεράσει τη σωματική και ψυχική κόπωση ώστε να αντιμετωπίσει πιο αποδοτικά τη νόσο του.

  Υπάρχουν υλικά που προσφέρουν άνεση για την κίνηση του ασθενούς αλλά και για τη ξεκούρασή του.Θα βρείτε ειδικά μαξιλάρια καθίσματος μέχρι στρώματα που κάνουν μασάζ στο σώμα του ώστε να μην υπάρχει πόνος λόγω κακής στάσης του σώματος του ασθενούς.

Παρακολούθηση του ασθενούς

  Η παρακολούθηση του ασθενούς ανά τακτά χρονικά διαστήματα είναι απαραίτητη για την εκτίμηση της αποτελεσματικότητας της αγωγής ώστε να προταθεί κάποια εναλλακτική μέθοδος αντιμετώπισης του πόνου (χρήση πιο ισχυρών αναλγητικών ή επεμβατική αντιμετώπιση).

Τηλέφωνα επικοινωνίας

2111839987

6957979111

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα - Σάββατο 09:00-21:00

2019 created by vitaplast